theCAST

theGameCAST este cel mai longeviv podcast de jocuri video din România. Acesta este realizat de doi dintre cei mai bine informați jurnaliști din această nișă de la noi din țară, care au colaborat și colaborează în continuare cu unele dintre cele mai prestigioase publicații de profil.

Catalin NituCătălin Nițu – a început activitatea de jurnalist de gaming odată cu debutul theGameCAST.net din 2008, după mai multe proiecte de dimensiuni mici. Cătălin a colaborat cu Eurogamer.ro și în perioada 2011-2013 a scris pentru PlayTech.ro pe secțiunile de gaming și gadget-uri. Din 2013 a pornit proiectul PlayerOne, noua gazda a podcastului theGameCAST.

Steam: thewarlordc | Live: thewarlordc | PSN: thewarlordx

Facebook: Cătălin Nițu

Cosmin AionitaCosmin Aioniță – a scris din 2005 până în 2010 la XtremPC, unde a ocupat și funcția de redactor șef. În paralel, Cosmin a colaborat cu theGameCAST și Eurogamer, iar după închiderea XtremPC, acesta a scris lunar review-uri pentru revista LEVEL până în 2012. În prezent este redactor pentru Go4games.ro, cel mai mare site dedicat jocurilor video din România.

Steam: GraX | Live: cxpc | PSN: murgan

Facebook: Cosmin Aioniță