Meet The CAST

Cuvânt inainte,

theGameCAST este un site care işi propune informarea cititorului cu corectitudine şi precizie, tematica aleasă fiind gaming-ul pe PC şi console. Principala diferenţă faţă de restul site-urile româneşti de profil este abordarea acestui subiect într-o maniera originală, prin intermediul unor materiale multimedia, video şi audio. Astfel, se crează o legatură mult mai puternica intre vizitator si subiectul analizat, relaţie pe care sperăm să o putem amplifica prin intermediul comentariilor noastre. De asemenea, theGameCAST îşi propune să menţină o relaţie strânsă cu cititorii dar în acelaşi timp tratând lucrurile cu profesionalism şi printr-un aspect calitativ ridicat.

Vă mulţumim pentru suport,

echipa theGameCast

 

Meet the CAST

Cătălin Nițu a.k.a. “TheWarlord” – Sufletul acestui site, omul care aduce știrile zilnice, transformând theGameCAST.net în cel mai bine informat site de profil din România. În plus, Cătălin se ocupa și cu realizarea majorității materialelor de tip Hands On sau Video Review, vocea lui devenind deja o marcă înregistrată a acestui site. Începand cu august 2010, Cătălin este gazda emisiunii de tip podcast Warzone, care poate fi ascultată și vizionată săptămânal pe site. Pe lângă theGameCAST, Cătălin a colaborat cu Eurogamer.ro, pentru care a redactat numeroase review-uri in perioada 2008-2009.

XBL/GfWL: thewarlordc   PSN: thewarlordx    Steam: thewarlordc

Facebook: Cătălin Nițu

Cosmin Aioniță a.k.a. “Red.Beard” – Eminența cenușie de pe theGameCAST.net, persoana din umbră care se ocupă de chestiunile organizatorice ale acestui site, precum și de relațiile cu publicul și partenerii. Cosmin este cel care montează toate materialele video ce se regăsesc pe theGameCAST, ocazional realizând și anumite Hands On-uri sau texte pentru review. Joacă de asemenea rolul de invitat permanent în cadrul edițiilor săptămânale ale podcastului Warzone. De-a lungul anilor, Cosmin a acumulat o experiență semnificativă în industria jocurilor video, fiind implicat atât în procesul de realizare a acestora, cât și în latura jurnalistică a acestui domeniu. În cadrul presei de profil, Cosmin a mai activat atat la Eurogamer.ro (2008-2010), cât și în cadrul colectivului redacțional al revistei XtremPC (2005-2010).

XBL/GfWL: cxpc   PSN: murgan     Steam: satan666_ro

Facebook: Cosmin Aioniță