theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News http://thegamecast.net/blog Xbox 360 - PlayStation 3 - PC - Blog romanesc cu si despre jocuri Tue, 05 Mar 2013 12:21:01 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.8.12 Un nou început http://thegamecast.net/blog/un-nou-inceput/ http://thegamecast.net/blog/un-nou-inceput/#comments Tue, 05 Mar 2013 12:20:17 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38103 theGameCAST

A trecut mult timp de la ultimul articol de pe theGameCAST. Abia acum putem spune că ne-am întors, însă nu așa cum probabil vă așteptați. Site-ul așa cum îl știți nu va mai fi. Adresa thegamecast.net/blog va fi în continuare accesibilă, însă această secțiune nu va mai primi update-uri.

Noua noastră adresă este theGameCAST.net, unde veți găsi site-ul dedicat podcast-ului nostru săptămânal. Warzone s-a transformat în theGameCAST, iar acesta va fi momentan principalul conținut de pe site. Baza de date este complet nouă, așa că vă rugăm să vă refaceți conturile. Vă așteptăm în secțiunea de comentarii a noului site, pe YouTube și pe Facebook. Sperăm să vă placă toate modificările și așteptăm cu interes feedback-ul vostru.

Echipa theGameCAST.

]]>
http://thegamecast.net/blog/un-nou-inceput/feed/ 6
Primul firmware update de Wii U ocupa 5 GB, TVii intarzie http://thegamecast.net/blog/primul-firmware-update-de-wii-u-ocupa-5-gb-tvii-intarzie/ http://thegamecast.net/blog/primul-firmware-update-de-wii-u-ocupa-5-gb-tvii-intarzie/#comments Tue, 20 Nov 2012 10:25:01 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38087 Cum era de asteptat, Nintendo a lansat consola Wii U fara un software final. Varianta „cheală”, din magazin vine fără suport pentru serviciile online, iar pentru a avea acces la acestea, trebuie făcut un update de firmware care ocupa 5 GB. Problema este ca întreruperea download-ului duce la transformarea consolei într-o cărămidă inutilă. Vorbim aici exclusiv despre versiunea americană a consolei, însă având în vedere că lansarea din Europa nu este la distanță atât de mare, este posibil să primim și noi o consolă fără software final. În altă ordine de idei, serviciul TVii a fost amânat până în decembrie, deși trebuia să apară în prima zi de lansare.

[Kotaku | TheVerge]

]]>
http://thegamecast.net/blog/primul-firmware-update-de-wii-u-ocupa-5-gb-tvii-intarzie/feed/ 66
OpenFeint se inchide http://thegamecast.net/blog/openfeint-se-inchide/ http://thegamecast.net/blog/openfeint-se-inchide/#comments Tue, 20 Nov 2012 10:18:53 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38083 OpenFeint, serviciul cross-platform de stat-tracking si multiplayer pentru platformele mobile Android și iOS se va închide pe 14 decembrie. Acesta va fi integrat în oferta de servicii a companiei Gree, care a cumpărat OpenFeint anul trecut. În timp ce dezvoltatorii de aplicații vor avea opțiunea de a trece la Gree după un proces de update al jocurilor, dezvoltatorii de pe iOS pot profita de aceasta ocazie pentru a-și integra jocurile exclusiv cu GameCenter. De altfel, cei care dezvoltă pentru Android pot opta pentru alte astfel de servicii de stat-tracking 3rd party.

[Polygon]

]]>
http://thegamecast.net/blog/openfeint-se-inchide/feed/ 0
Devil May Cry – Fight the Power Dev Diary http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-fight-the-power-dev-diary/ http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-fight-the-power-dev-diary/#comments Tue, 20 Nov 2012 10:15:33 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38081 Al doilea developer diary pentru Devil May Cry prezintă actorii care dau viață personajelor Kat și Vergil. Aceștia fac parte din gruparea „The Order”, care se împotrivesc autorității condusă de Mundus The Demon King. Alături de aceștia va lupta și Dante, însă momentan nu avem informații mai multe despre personajul său. Cei doi actori par a fi foarte entuziasmați de evoluția personajelor lor pe parcursul poveștii, grație unor răsturnări de situație despre care încă nu se vorbește public. Click!

]]>
http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-fight-the-power-dev-diary/feed/ 2
Zvonuri legate de viitoarea consola Xbox http://thegamecast.net/blog/zvonuri-legate-de-viitoarea-consola-xbox/ http://thegamecast.net/blog/zvonuri-legate-de-viitoarea-consola-xbox/#comments Sat, 17 Nov 2012 19:59:53 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38076 Xbox World este o revistă dedicată consolei celor de la Microsoft, însă va dispărea de pe piaţă în luna decembrie a acestui an. Totuşi redacţia revistei a anunţat că în penultimul număr vor oferi detalii legate de viitoarea consolă Xbox. Ei ne spun că această nouă consolă se va numi “Xbox” fără nici un alt sufix, va avea un procesor quad-core, memorie RAM de 8 GB şi va permite citirea discurilor Blue-Ray. Se mai pomeneşte şi de un dispozitiv pentru realitate augmentată ce va însoţi consola alături de un nou Kinect, însă nu s-au oferit si alte detalii.

[Joystiq]

]]>
http://thegamecast.net/blog/zvonuri-legate-de-viitoarea-consola-xbox/feed/ 10
Grand Theft Auto V – Trailer 2 http://thegamecast.net/blog/grand-theft-auto-v-trailer-2/ http://thegamecast.net/blog/grand-theft-auto-v-trailer-2/#comments Fri, 16 Nov 2012 09:40:28 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38073 Cel de-al doilea trailer pentru Grand Theft Auto V a fost lansat zilele trecute. Acesta vine după dezvăluirea din GameInformer, care ne punea la curent cu cei trei protagoniști ai jocului și firul narativ pe care aceștia pornesc în goana după bani. Clipul prezintă multe dintre locațiile pe care le vom putea vizita în Los Santos și regiunile apropiate, vehiculele și nebunia câtorva dintre misiuni. GTA V debutează pe Xbox 360 și PlayStation 3 în primăvara lui 2013. Click!

]]>
http://thegamecast.net/blog/grand-theft-auto-v-trailer-2/feed/ 1
PlayStation All-Stars Battle Royale primeste doua personaje gratis prin DLC http://thegamecast.net/blog/playstation-all-stars-battle-royale-primeste-doua-personaje-gratis-prin-dlc/ http://thegamecast.net/blog/playstation-all-stars-battle-royale-primeste-doua-personaje-gratis-prin-dlc/#comments Fri, 16 Nov 2012 09:33:29 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38071 Cum era probabil de așteptat, PlayStation All-Stars Battle Royale va primi personaje noi prin DLC. Primele două vor fi disponibile chiar la lansare și vor fi gratuite pentru două săptămâni. Este vorba despre Kat, eroina din Gravity Rush de pe PlayStation Vita și despre Emmett Greaves, eroul seriei StarHawk. Din păcate, multe personaje pe care ne-am fi așteptat să le primim încă de la început vor fi probabil lansate ca DLC plătit.

[Joystiq]

]]>
http://thegamecast.net/blog/playstation-all-stars-battle-royale-primeste-doua-personaje-gratis-prin-dlc/feed/ 0
Bastion, acum si pe iPhone http://thegamecast.net/blog/bastion-acum-si-pe-iphone/ http://thegamecast.net/blog/bastion-acum-si-pe-iphone/#comments Fri, 16 Nov 2012 08:35:44 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38068 Bastion a fost lansat în urmă cu ceva vreme pe iPad, însă Supergiant Games a venit cu un update important pentru această versiune a jocului. Acesta a fost transformat într-un titlu „universal”, care rulează atât pe dispozitive iPad, cât și pe iPhone și iPod Touch. Partea bună este că nu va trebui să cumpărați jocul din nou pentru a-l putea rula pe telefon, însă este important de menționat că acesta rulează doar pe dispozitive cu procesor A5 sau mai nou. iPhone 4S, iPhone 5 și iPod Touch 5 sunt momentan singurele dispozitive „de buzunar” pe care Bastion poate fi jucat. Odată cu acest update a fost integrat și iCloud în joc, salvările fiind sincronizate între toate dispozitivele.

[CVG]

]]>
http://thegamecast.net/blog/bastion-acum-si-pe-iphone/feed/ 0
Crysis 3 – Single Player gameplay http://thegamecast.net/blog/crysis-3-single-player-gameplay/ http://thegamecast.net/blog/crysis-3-single-player-gameplay/#comments Fri, 16 Nov 2012 08:25:05 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38065 În urmă cu două săptămâni, gamerii de PC au putut experimenta modul Crash Site al componentei multiplayer din Crysis 3 prin intermediul Origin. Ei bine, a venit momentul să vedem cum se prezintă și modul Single Player al jocului, printr-un clip de gameplay de șase minute. Se confirmă prin prezentarea acestor secvențe de gameplay că avem de a face cu un Crysis 2.5, care împrumută câteva din conceptele jocului original, în termeni de vastitate a nivelurilor. Deja povestea este mai puțin importantă, întrucât nu are niciun sens să ne batem capul după finalul din Crysis 2 și premiza titlului de față. Click!

]]>
http://thegamecast.net/blog/crysis-3-single-player-gameplay/feed/ 1
Lara Croft and the Guardian of Light devine free-to-play http://thegamecast.net/blog/lara-croft-and-the-guardian-of-light-devine-free-to-play/ http://thegamecast.net/blog/lara-croft-and-the-guardian-of-light-devine-free-to-play/#comments Fri, 16 Nov 2012 08:20:28 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38063 Square Enix a transformat Lara Croft and the Guardian of Light într-un joc free-to-play. Acest lucru este posibil datorită platformei de distribuție Core Online, care oferă posibilitatea de a juca acest titlu pe gratis, însă obligă jucătorii să vadă o serie de reclame. Cei care vor să scape de reclame pot pur și simplu să plătească jocul integral. Acesta este cel de-al treilea joc de la Square Enix disponibil pe gratis pe Core, după Hitman: Blood Money și Mini Ninjas.

[VG247]

]]>
http://thegamecast.net/blog/lara-croft-and-the-guardian-of-light-devine-free-to-play/feed/ 0
EA Gothenburg redenumit in Ghost Games http://thegamecast.net/blog/ea-gothenburg-redenumit-in-ghost-games/ http://thegamecast.net/blog/ea-gothenburg-redenumit-in-ghost-games/#comments Fri, 16 Nov 2012 08:16:05 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38060 Studioul EA GOthenburg a primit un nou nume: Ghost Games. Acesta a fost fondat anul trecut și este condus de Marcus Nilsson, fost producător pentru DICE. Deși nu a fost confirmat în mod oficial, se știe că studioul lucrează în prezent la un nou joc de curse, bazat pe motorul grafic Frostbite 2, alături de Alex Ward de la Criterion Games. Din echipa Ghost fac parte mai mulți membri ai echipelor responsabile pentru jocuri din seriile Forza Motorsport, Need for Speed și Project Gotham Racing.

[VideoGamer]

]]>
http://thegamecast.net/blog/ea-gothenburg-redenumit-in-ghost-games/feed/ 0
LEGO: Lord of the Rings de Xbox 360 livrat cu discul demo http://thegamecast.net/blog/lego-lord-of-the-rings-de-xbox-360-livrat-cu-discul-demo/ http://thegamecast.net/blog/lego-lord-of-the-rings-de-xbox-360-livrat-cu-discul-demo/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:46:15 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38054 Nu doar Activision a avut probleme cu discurile unui joc, ci și Warner Bros., cu al său LEGO: Lord of the Rings. Aparent mai multe copii ale jocului destinate consolei Xbox 360 americane nu includeau discul final, ci un Demo, pe care scria clar că „nu este pentru vânzare”. Aparent greșeala se află tot la fabrica de printare, de data aceasta a celor de la Microsoft. Warner Bros. sunt conștienți de problemă și speră să o rezolve în cel mai scurt timp posibil.

UPDATE: Aparent discul conține jocul full, însă discurile au fost printate greșit.

[Polygon]

]]>
http://thegamecast.net/blog/lego-lord-of-the-rings-de-xbox-360-livrat-cu-discul-demo/feed/ 0
Plus pe Vita incepand de saptamana viitoare http://thegamecast.net/blog/plus-pe-vita-incepand-de-saptamana-viitoare/ http://thegamecast.net/blog/plus-pe-vita-incepand-de-saptamana-viitoare/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:42:30 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38052 Promisiunea celor de la Sony făcută la Gamescom, de a aduce PlayStation Plus pe consola portabilă Vita, va fi îndeplinită săptămâna viitoare. Abonații vor primi patru jocuri gratuite, plus reducere de 20% la o selecție interesantă de titluri. Gratuitatea va fi aplicată pentru Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt și Tales from Space: Mutant Blobs Attack. Odată cu Plus vine și versiunea 2.0 de firmware pentru PlayStation Vita, care adaugă un client de mail, îmbunătățește browser-ul, adauga suport pentru video 1080p, oferă conectivitate wireless pentru transfer de date pe un PC și setări avansate pentru PSOne Classics.

[PlayStation Blog]

]]>
http://thegamecast.net/blog/plus-pe-vita-incepand-de-saptamana-viitoare/feed/ 0
Black Ops II + Mass Effect 2 = FAIL http://thegamecast.net/blog/black-ops-ii-mass-effect-2-fail/ http://thegamecast.net/blog/black-ops-ii-mass-effect-2-fail/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:30:58 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38049 Activision are motive bune de supărare, întrucât fabrica în care au fost printate discurile pentru PC ale lui Call of Duty: Black Ops II a încurcat discul doi al jocului cu cel al lui Mass Effect 2. Astfel, cei care au încercat să instaleze jocul direct de pe disc au avut o mare surpriză, care este însă atenuată de cei de la EA. În timp ce jocul poate fi descărcat fără probleme de pe Steam după activarea cheii unice, EA s-a oferit să recompenseze primii 50 de „păgubiți” cu un cadou special: pachetul Mass Effect Trilogy, complet gratuit. Detalii aici.

[VG247 | BioWare]

]]>
http://thegamecast.net/blog/black-ops-ii-mass-effect-2-fail/feed/ 2
Assassin’s Creed III de PC se lanseaza cu patch-uri incluse http://thegamecast.net/blog/assassins-creed-iii-de-pc-se-lanseaza-cu-patch-uri-incluse/ http://thegamecast.net/blog/assassins-creed-iii-de-pc-se-lanseaza-cu-patch-uri-incluse/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:26:40 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38047 Versiunea de PC a lui Assassin’s Creed III va fi  ocolită de multe din problemele pe care versiunile de console le-au întâmpinat la lansare. Ubisoft a dezvăluit că această ediție a jocului va include primele două patch-uri de pe console, oferind o experiență mai bună față de cea pe care gamerii de pe Xbox 360 și PlayStation 3 au primit în prima zi de joc. Mai mult, noul titlu Assassin’s Creed va include suport pentru DirectX 11, însă experiența va fi „comparabilă” cu cea de pe console în mare măsură, spune Alex Hutchinson, creative director al proiectului.

[Kotaku]

]]>
http://thegamecast.net/blog/assassins-creed-iii-de-pc-se-lanseaza-cu-patch-uri-incluse/feed/ 0
Sony ameninta hackerii de PlayStation 3 http://thegamecast.net/blog/sony-ameninta-hackerii-de-playstation-3/ http://thegamecast.net/blog/sony-ameninta-hackerii-de-playstation-3/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:21:58 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38045 Sony a comentat în mod oficial pe baza noilor informații despre un hack de PlayStation 3. Aparent acesta este realizat destul de adânc, încât un simplu update de software nu poate opri modificarea consolelor și a venit momentul amenințărilor. Cei care au consolele modificate sau rulează software piratat pot fi detectați și vor fi banați permanent de la serviciile PlayStation Network. Dacă aveți consola modificată însă, nu vă panicați! Puteți să reveniți la software-ul original înainte să înceapă valurile de banări fără să pățiți nimic.

[Eurogamer]

]]>
http://thegamecast.net/blog/sony-ameninta-hackerii-de-playstation-3/feed/ 1
Sleeping Dogs primeste un nou DLC: The Zodiac Tournament http://thegamecast.net/blog/sleeping-dogs-primeste-un-nou-dlc-the-zodiac-tournament/ http://thegamecast.net/blog/sleeping-dogs-primeste-un-nou-dlc-the-zodiac-tournament/#comments Wed, 14 Nov 2012 12:17:16 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38043 Sleeping Dogs va primi anul acesta un nou DLC numit The Zodiac Tournament. Acesta va adăuga noi misiuni, noi secvențe cinematice, o nouă insulă și noi boși, toate prezentate în cadrul unui turneu de lupte marțiale. Asemănarea cu Mortal Kombat a acestei descrieri este izbitoare, însă va trebui să așteptăm să vedem dacă este vorba despre o parodie. Având în vedere DLC-ul precedent, lansat în jurul Halloween-ului, este foarte posibil ca experiența oferită de Zodiac Tournament să fie la fel de diferită față de campania principală a jocului.

[VG247]

]]>
http://thegamecast.net/blog/sleeping-dogs-primeste-un-nou-dlc-the-zodiac-tournament/feed/ 0
StarCraft II: Heart of the Swarm are data de lansare http://thegamecast.net/blog/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-are-data-de-lansare/ http://thegamecast.net/blog/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-are-data-de-lansare/#comments Tue, 13 Nov 2012 12:56:14 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38040 Chiar dacă Blizzard nu a comunicat nimic oficial, o gafă din partea studioului a dus la dezvăluirea datei de lansare pentru StarCraft II: Heart of the Swarm. Aceasta a fost publicată pe Battle.net și indică ziua de 12 martie 2013 ca momentul în care vom primi noua parte a epopeei StarCraft II. Pe lângă acesată dată a fost dezvăluit și pachetul Digital Deluxe al jocului, în care vor fi incluse trei portrete exclusive pentru StarCraft II, un skin pentru Ultralisk, un pet pentru WoW, Blade Wings pentru Diablo III și un sigiliu pentru banner-ul din Diablo III.

[VideoGamer]

]]>
http://thegamecast.net/blog/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-are-data-de-lansare/feed/ 0
DirectX 11.1 exclusiv Windows 8 http://thegamecast.net/blog/directx-11-1-exclusiv-windows-8/ http://thegamecast.net/blog/directx-11-1-exclusiv-windows-8/#comments Tue, 13 Nov 2012 12:01:42 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38036 Mai țineți minte momentul lansării Windows Vista cu suport pentru noul DirectX 10? Ei bine, Microsoft a făcut același lucru cu Windows 8. Pentru a forța într-un fel mâna gamerilor către un upgrade la noua versiune de Windows, DirectX 11.1 va fi disponibil exclusiv pe aceasta. Ce adaugă următorul DirectX sunt suport pentru 3D stereoscopic nativ și suport extins pentru WARP. Deși a fost anunțat că această nouă versiune nu va fi disponibilă și pentru Windows 7, decizia ar putea fi influențată de răspunsul clienților.

[GamesIndustry]

]]>
http://thegamecast.net/blog/directx-11-1-exclusiv-windows-8/feed/ 8
Crysis va continua dupa partea a treia in directii noi http://thegamecast.net/blog/crysis-va-continua-dupa-partea-a-treia-in-directii-noi/ http://thegamecast.net/blog/crysis-va-continua-dupa-partea-a-treia-in-directii-noi/#comments Tue, 13 Nov 2012 11:50:20 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38034 Studioul Crytek nu va renunța la Crysis după lansarea lui Crysis 3, însă următorul joc din această serie sigur nu va purta numărul patru în coadă. Se pare că această licență va merge în noi direcții, cel mai probabil candidat fiind conceptul de free-to-play, spre care studioul se îndreaptă. Având în vedere că Cevat Yerli a anunțat deja că următorul Crysis va fi ultimul joc non-free-to-play al Crytek, este de așteptat ca un nou Crysis să adopte această metodă de distribuție.

[VG247]

]]>
http://thegamecast.net/blog/crysis-va-continua-dupa-partea-a-treia-in-directii-noi/feed/ 0
Call of Duty: Black Ops 2 – Reguli de conduita in multiplayer http://thegamecast.net/blog/call-of-duty-black-ops-2-reguli-de-conduita-in-multiplayer/ http://thegamecast.net/blog/call-of-duty-black-ops-2-reguli-de-conduita-in-multiplayer/#comments Tue, 13 Nov 2012 11:44:45 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38032 Activision și Treyarch au explicat regulile de conduită în cadrul modului de multiplayer al lui Call of Duty: Black Ops 2. Încălcarea acestor reguli vor duce la restricționarea permanentă sau temporară a accesului la componenta online a jocului, indiferent de platforma pe care jucătorul activează. Aceste reguli se referă în special la exploit-uri, hack-uri, folosirea de echipament neaprobat (controller-e cu butoane turbo), crearea de embleme cu tentă sexuală și Boosting. Lista completă, cât și pedepsele pentru fiecare în parte se găsesc aici.

[Call of Duty]

]]>
http://thegamecast.net/blog/call-of-duty-black-ops-2-reguli-de-conduita-in-multiplayer/feed/ 0
Urmatorul Mass Effect ruleaza pe Frostbite 2 http://thegamecast.net/blog/urmatorul-mass-effect-ruleaza-pe-frostbite-2/ http://thegamecast.net/blog/urmatorul-mass-effect-ruleaza-pe-frostbite-2/#comments Tue, 13 Nov 2012 11:36:48 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38029 Următorul titlu din seria Mass Effect va renunța la tehnologia Unreal a celor de la Epic Games. Ca majoritatea titlurilor dezvoltate în ograda EA Games, noul Mass Effect va fi dezvoltat pe motorul grafic Frostbite 2, în cadrul studioului BioWare Montreal, spre diferență de trilogia originală care a fost realizată în Edmonton. Acest studio a mai realizat în trecut conținut pentru serie, realizând jumătate din secvențele cinematice din Mass Effect 2, o bună parte din misiunile N7 ale jocului, cât și componenta multiplayer din Mass Effect 3 și o mare parte din DLC-ul Omega. Noul joc va împrumuta elemente și sisteme realizate de echipa responsabilă pentru Dragon Age III, iar jocul nu va fi o depărtare așa mare de jocurile originale în termeni de poveste și univers.

[Kotaku]

]]>
http://thegamecast.net/blog/urmatorul-mass-effect-ruleaza-pe-frostbite-2/feed/ 0
Rainbow 6: Patriots posibil sa vina generatia urmatoare http://thegamecast.net/blog/rainbow-6-patriots-posibil-sa-vina-generatia-urmatoare/ http://thegamecast.net/blog/rainbow-6-patriots-posibil-sa-vina-generatia-urmatoare/#comments Tue, 13 Nov 2012 11:31:34 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38027 Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft, a confirmat pentru Polygon că Rainbow 6: Patriots este în continuare în curs de dezvoltare, deși a fost dezvăluit de mai bine de un an de zile. Jocul este posibil să fie acum dezvoltat pentru consolele de generație următoare, Guillemot sugerând că are toate șansele să rateze o lansare pe Xbox 360 și PlayStation 3. Având în vedere că Ubisoft sugerează că în următorii doi ani va dezvolta jocuri în paralel pentru generația curentă și generația următoare, este posibil ca acest titlu să fie unul dintre cele care vor apărea pe toate platformele, vechi și noi.

[Polygon]

]]>
http://thegamecast.net/blog/rainbow-6-patriots-posibil-sa-vina-generatia-urmatoare/feed/ 0
Devil May Cry – Dev Diary si Gameplay nou http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-dev-diary-si-gameplay-nou/ http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-dev-diary-si-gameplay-nou/#comments Mon, 12 Nov 2012 14:24:19 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38021 Primul Developer Diary pentru noul Devil May Cry este dedicat actorilor care își împrumută vocile pentru a da viață celor doi antagoniști principali: Mundus și Lilith. Aceștia sunt prezentați în timpul înregistrărilor de tip performance capture, în care sunt înregistrate simultan vocile, mișcările corpului, cât și mimica, pentru animații mult mai naturale. De asemenea, avem la îndemână și un clip de gameplay de cinci minute, care prezintă o luptă din cadrul jocului. Click!

UPDATE: Capcom a anunțat și un prim DLC pentru DmC. Acesta este intitulat Vergil’s Downfall și va fi disponibil la scurt timp după lansare. Cei care fac pre-comandă îl vor primi pe gratis, iar cei care prefera să cumpere jocul după data lansării vor trebui să plătească 720 MS points sau €8.99 / £7.29, în funcție de platforma aleasă. Evident, eroul principal al DLC-ului este Vergil, fratele geamăn al lui Dante.  Această veste nu mă miră absolut deloc, întrucât vorbim de Capcom și de DLC. Ca o mică temă de gândire, era de așteptat să primim astfel de vești. Originalul Devil May Cry 3 a primit acces la Vergil abia în versiunea Special Edition. Probabil într-o ediție GOTY sau „Complete” vom avea ambele personaje pe același disc. Asta dacă nu sunt deja incluse, iar DLC-ul este doar o cheie de deblocare. Click pentru trailer pentru Vergil’s Downfall.

]]>
http://thegamecast.net/blog/devil-may-cry-dev-diary-si-gameplay-nou/feed/ 0
God of War: Ascension – Ares Multiplayer Trailer http://thegamecast.net/blog/god-of-war-ascension-ares-multiplayer-trailer/ http://thegamecast.net/blog/god-of-war-ascension-ares-multiplayer-trailer/#comments Mon, 12 Nov 2012 14:05:42 +0000 http://thegamecast.net/blog/?p=38018 Cel de-al doilea trailer pentru multiplayer-ul din God of War: Ascension a fost lansat de către Sony Santa Monica. Acesta este centrat în jurul lui Ares, Zeul Războiului, căruia  jucătorii pot opta să se alăturie. Cei care se aliază cu acesta primesc puteri de foc, foarte utile în lupta de la apropiere. Aparent diverse scuturi sau aure de foc pot fi utilizate în confruntările corp la corp, în timp ce un salt poate fi folosit atât pentru atac, cât și pentru traversarea rapidă a nivelurilor. Click!

]]>
http://thegamecast.net/blog/god-of-war-ascension-ares-multiplayer-trailer/feed/ 0