Un nou început5 Mar 2013 @ 14:20  

theGameCAST

A trecut mult timp de la ultimul articol de pe theGameCAST. Abia acum putem spune că ne-am întors, însă nu așa cum probabil vă așteptați. Site-ul așa cum îl știți nu va mai fi. Adresa thegamecast.net/blog va fi în continuare accesibilă, însă această secțiune nu va mai primi update-uri.

Noua noastră adresă este theGameCAST.net, unde veți găsi site-ul dedicat podcast-ului nostru săptămânal. Warzone s-a transformat în theGameCAST, iar acesta va fi momentan principalul conținut de pe site. Baza de date este complet nouă, așa că vă rugăm să vă refaceți conturile. Vă așteptăm în secțiunea de comentarii a noului site, pe YouTube și pe Facebook. Sperăm să vă placă toate modificările și așteptăm cu interes feedback-ul vostru.

Echipa theGameCAST.

 Primul firmware update de Wii U ocupa 5 GB, TVii intarzie20 Nov 2012 @ 12:25  

Cum era de asteptat, Nintendo a lansat consola Wii U fara un software final. Varianta „cheală”, din magazin vine fără suport pentru serviciile online, iar pentru a avea acces la acestea, trebuie făcut un update de firmware care ocupa 5 GB. Problema este ca întreruperea download-ului duce la transformarea consolei într-o cărămidă inutilă. Vorbim aici exclusiv despre versiunea americană a consolei, însă având în vedere că lansarea din Europa nu este la distanță atât de mare, este posibil să primim și noi o consolă fără software final. În altă ordine de idei, serviciul TVii a fost amânat până în decembrie, deși trebuia să apară în prima zi de lansare.

Mai mult »

 OpenFeint se inchide20 Nov 2012 @ 12:18  

OpenFeint, serviciul cross-platform de stat-tracking si multiplayer pentru platformele mobile Android și iOS se va închide pe 14 decembrie. Acesta va fi integrat în oferta de servicii a companiei Gree, care a cumpărat OpenFeint anul trecut. În timp ce dezvoltatorii de aplicații vor avea opțiunea de a trece la Gree după un proces de update al jocurilor, dezvoltatorii de pe iOS pot profita de aceasta ocazie pentru a-și integra jocurile exclusiv cu GameCenter. De altfel, cei care dezvoltă pentru Android pot opta pentru alte astfel de servicii de stat-tracking 3rd party.

Mai mult »

 Devil May Cry – Fight the Power Dev Diary20 Nov 2012 @ 12:15  

Al doilea developer diary pentru Devil May Cry prezintă actorii care dau viață personajelor Kat și Vergil. Aceștia fac parte din gruparea „The Order”, care se împotrivesc autorității condusă de Mundus The Demon King. Alături de aceștia va lupta și Dante, însă momentan nu avem informații mai multe despre personajul său. Cei doi actori par a fi foarte entuziasmați de evoluția personajelor lor pe parcursul poveștii, grație unor răsturnări de situație despre care încă nu se vorbește public. Click!

Mai mult »

 Zvonuri legate de viitoarea consola Xbox17 Nov 2012 @ 21:59  

Xbox World este o revistă dedicată consolei celor de la Microsoft, însă va dispărea de pe piaţă în luna decembrie a acestui an. Totuşi redacţia revistei a anunţat că în penultimul număr vor oferi detalii legate de viitoarea consolă Xbox. Ei ne spun că această nouă consolă se va numi “Xbox” fără nici un alt sufix, va avea un procesor quad-core, memorie RAM de 8 GB şi va permite citirea discurilor Blue-Ray. Se mai pomeneşte şi de un dispozitiv pentru realitate augmentată ce va însoţi consola alături de un nou Kinect, însă nu s-au oferit si alte detalii.

Mai mult »

 Grand Theft Auto V – Trailer 216 Nov 2012 @ 11:40  

Cel de-al doilea trailer pentru Grand Theft Auto V a fost lansat zilele trecute. Acesta vine după dezvăluirea din GameInformer, care ne punea la curent cu cei trei protagoniști ai jocului și firul narativ pe care aceștia pornesc în goana după bani. Clipul prezintă multe dintre locațiile pe care le vom putea vizita în Los Santos și regiunile apropiate, vehiculele și nebunia câtorva dintre misiuni. GTA V debutează pe Xbox 360 și PlayStation 3 în primăvara lui 2013. Click!

Mai mult »

Cum era probabil de așteptat, PlayStation All-Stars Battle Royale va primi personaje noi prin DLC. Primele două vor fi disponibile chiar la lansare și vor fi gratuite pentru două săptămâni. Este vorba despre Kat, eroina din Gravity Rush de pe PlayStation Vita și despre Emmett Greaves, eroul seriei StarHawk. Din păcate, multe personaje pe care ne-am fi așteptat să le primim încă de la început vor fi probabil lansate ca DLC plătit.

Mai mult »

 Bastion, acum si pe iPhone16 Nov 2012 @ 10:35  

Bastion a fost lansat în urmă cu ceva vreme pe iPad, însă Supergiant Games a venit cu un update important pentru această versiune a jocului. Acesta a fost transformat într-un titlu „universal”, care rulează atât pe dispozitive iPad, cât și pe iPhone și iPod Touch. Partea bună este că nu va trebui să cumpărați jocul din nou pentru a-l putea rula pe telefon, însă este important de menționat că acesta rulează doar pe dispozitive cu procesor A5 sau mai nou. iPhone 4S, iPhone 5 și iPod Touch 5 sunt momentan singurele dispozitive „de buzunar” pe care Bastion poate fi jucat. Odată cu acest update a fost integrat și iCloud în joc, salvările fiind sincronizate între toate dispozitivele.

Mai mult »

 Crysis 3 – Single Player gameplay16 Nov 2012 @ 10:25  

În urmă cu două săptămâni, gamerii de PC au putut experimenta modul Crash Site al componentei multiplayer din Crysis 3 prin intermediul Origin. Ei bine, a venit momentul să vedem cum se prezintă și modul Single Player al jocului, printr-un clip de gameplay de șase minute. Se confirmă prin prezentarea acestor secvențe de gameplay că avem de a face cu un Crysis 2.5, care împrumută câteva din conceptele jocului original, în termeni de vastitate a nivelurilor. Deja povestea este mai puțin importantă, întrucât nu are niciun sens să ne batem capul după finalul din Crysis 2 și premiza titlului de față. Click!

Mai mult »

 Lara Croft and the Guardian of Light devine free-to-play16 Nov 2012 @ 10:20  

Square Enix a transformat Lara Croft and the Guardian of Light într-un joc free-to-play. Acest lucru este posibil datorită platformei de distribuție Core Online, care oferă posibilitatea de a juca acest titlu pe gratis, însă obligă jucătorii să vadă o serie de reclame. Cei care vor să scape de reclame pot pur și simplu să plătească jocul integral. Acesta este cel de-al treilea joc de la Square Enix disponibil pe gratis pe Core, după Hitman: Blood Money și Mini Ninjas.

Mai mult »

 EA Gothenburg redenumit in Ghost Games16 Nov 2012 @ 10:16  

Studioul EA GOthenburg a primit un nou nume: Ghost Games. Acesta a fost fondat anul trecut și este condus de Marcus Nilsson, fost producător pentru DICE. Deși nu a fost confirmat în mod oficial, se știe că studioul lucrează în prezent la un nou joc de curse, bazat pe motorul grafic Frostbite 2, alături de Alex Ward de la Criterion Games. Din echipa Ghost fac parte mai mulți membri ai echipelor responsabile pentru jocuri din seriile Forza Motorsport, Need for Speed și Project Gotham Racing.

Mai mult »

 LEGO: Lord of the Rings de Xbox 360 livrat cu discul demo14 Nov 2012 @ 14:46  

Nu doar Activision a avut probleme cu discurile unui joc, ci și Warner Bros., cu al său LEGO: Lord of the Rings. Aparent mai multe copii ale jocului destinate consolei Xbox 360 americane nu includeau discul final, ci un Demo, pe care scria clar că „nu este pentru vânzare”. Aparent greșeala se află tot la fabrica de printare, de data aceasta a celor de la Microsoft. Warner Bros. sunt conștienți de problemă și speră să o rezolve în cel mai scurt timp posibil.

UPDATE: Aparent discul conține jocul full, însă discurile au fost printate greșit.

Mai mult »

 Plus pe Vita incepand de saptamana viitoare14 Nov 2012 @ 14:42  

Promisiunea celor de la Sony făcută la Gamescom, de a aduce PlayStation Plus pe consola portabilă Vita, va fi îndeplinită săptămâna viitoare. Abonații vor primi patru jocuri gratuite, plus reducere de 20% la o selecție interesantă de titluri. Gratuitatea va fi aplicată pentru Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt și Tales from Space: Mutant Blobs Attack. Odată cu Plus vine și versiunea 2.0 de firmware pentru PlayStation Vita, care adaugă un client de mail, îmbunătățește browser-ul, adauga suport pentru video 1080p, oferă conectivitate wireless pentru transfer de date pe un PC și setări avansate pentru PSOne Classics.

Mai mult »

 Black Ops II + Mass Effect 2 = FAIL14 Nov 2012 @ 14:30  

Activision are motive bune de supărare, întrucât fabrica în care au fost printate discurile pentru PC ale lui Call of Duty: Black Ops II a încurcat discul doi al jocului cu cel al lui Mass Effect 2. Astfel, cei care au încercat să instaleze jocul direct de pe disc au avut o mare surpriză, care este însă atenuată de cei de la EA. În timp ce jocul poate fi descărcat fără probleme de pe Steam după activarea cheii unice, EA s-a oferit să recompenseze primii 50 de „păgubiți” cu un cadou special: pachetul Mass Effect Trilogy, complet gratuit. Detalii aici.

Mai mult »

 Assassin’s Creed III de PC se lanseaza cu patch-uri incluse14 Nov 2012 @ 14:26  

Versiunea de PC a lui Assassin’s Creed III va fi  ocolită de multe din problemele pe care versiunile de console le-au întâmpinat la lansare. Ubisoft a dezvăluit că această ediție a jocului va include primele două patch-uri de pe console, oferind o experiență mai bună față de cea pe care gamerii de pe Xbox 360 și PlayStation 3 au primit în prima zi de joc. Mai mult, noul titlu Assassin’s Creed va include suport pentru DirectX 11, însă experiența va fi „comparabilă” cu cea de pe console în mare măsură, spune Alex Hutchinson, creative director al proiectului.

Mai mult »

 Sony ameninta hackerii de PlayStation 314 Nov 2012 @ 14:21  

Sony a comentat în mod oficial pe baza noilor informații despre un hack de PlayStation 3. Aparent acesta este realizat destul de adânc, încât un simplu update de software nu poate opri modificarea consolelor și a venit momentul amenințărilor. Cei care au consolele modificate sau rulează software piratat pot fi detectați și vor fi banați permanent de la serviciile PlayStation Network. Dacă aveți consola modificată însă, nu vă panicați! Puteți să reveniți la software-ul original înainte să înceapă valurile de banări fără să pățiți nimic.

Mai mult »

 Sleeping Dogs primeste un nou DLC: The Zodiac Tournament14 Nov 2012 @ 14:17  

Sleeping Dogs va primi anul acesta un nou DLC numit The Zodiac Tournament. Acesta va adăuga noi misiuni, noi secvențe cinematice, o nouă insulă și noi boși, toate prezentate în cadrul unui turneu de lupte marțiale. Asemănarea cu Mortal Kombat a acestei descrieri este izbitoare, însă va trebui să așteptăm să vedem dacă este vorba despre o parodie. Având în vedere DLC-ul precedent, lansat în jurul Halloween-ului, este foarte posibil ca experiența oferită de Zodiac Tournament să fie la fel de diferită față de campania principală a jocului.

Mai mult »

 StarCraft II: Heart of the Swarm are data de lansare13 Nov 2012 @ 14:56  

Chiar dacă Blizzard nu a comunicat nimic oficial, o gafă din partea studioului a dus la dezvăluirea datei de lansare pentru StarCraft II: Heart of the Swarm. Aceasta a fost publicată pe Battle.net și indică ziua de 12 martie 2013 ca momentul în care vom primi noua parte a epopeei StarCraft II. Pe lângă acesată dată a fost dezvăluit și pachetul Digital Deluxe al jocului, în care vor fi incluse trei portrete exclusive pentru StarCraft II, un skin pentru Ultralisk, un pet pentru WoW, Blade Wings pentru Diablo III și un sigiliu pentru banner-ul din Diablo III.

Mai mult »

 DirectX 11.1 exclusiv Windows 813 Nov 2012 @ 14:01  

Mai țineți minte momentul lansării Windows Vista cu suport pentru noul DirectX 10? Ei bine, Microsoft a făcut același lucru cu Windows 8. Pentru a forța într-un fel mâna gamerilor către un upgrade la noua versiune de Windows, DirectX 11.1 va fi disponibil exclusiv pe aceasta. Ce adaugă următorul DirectX sunt suport pentru 3D stereoscopic nativ și suport extins pentru WARP. Deși a fost anunțat că această nouă versiune nu va fi disponibilă și pentru Windows 7, decizia ar putea fi influențată de răspunsul clienților.

Mai mult »

 Crysis va continua dupa partea a treia in directii noi13 Nov 2012 @ 13:50  

Studioul Crytek nu va renunța la Crysis după lansarea lui Crysis 3, însă următorul joc din această serie sigur nu va purta numărul patru în coadă. Se pare că această licență va merge în noi direcții, cel mai probabil candidat fiind conceptul de free-to-play, spre care studioul se îndreaptă. Având în vedere că Cevat Yerli a anunțat deja că următorul Crysis va fi ultimul joc non-free-to-play al Crytek, este de așteptat ca un nou Crysis să adopte această metodă de distribuție.

Mai mult »

Pagina 1 din 50612345678910...Ultima »